Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

Vill du ha idéer till roliga övningar och vill du veta hur man gör en regnbågsfärgad smoothie? Vill du också lära dig att rita en ballerina eller förstå dina drömmar? Kanske är du mer intresserad av en frågesport eller roliga skämt och en bra historia?

Hur som helst finns det något för dig i den kommande TOPModel-tidningen.

Du kan se fram emot 52 inspirerande sidor, sidor med designmallar, en affisch och en drömbok.

Mycket nöje!

Nästa tidning kommer ut den 15 juni 2021.

 
Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed