Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

I den senaste TOPModel-tidningen kommer du att få reda på vem som kommer att utnämnas till årets TOPModel 2020!
Naturligtvis får du också en bra historia med våra TOPModeller, det senaste modet, tävlingar, idéer om hur man gör roliga hängsmycken till dina pennor och nyckelringar med bokstäver. Du får tips på hur du kan skapa dina egna pennhållare, snygga bokmärken, en söt hjärtlåda + ett läckert recept på popcakes och mycket, mycket mer.

Kort sagt, du kan helt klart se fram emot nästa TOPModel-tidning!
Mycket nöje!

 

Nästa tidning kommer ut den 13 april 2021.

 
Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed