Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

Se fram emot den stora TOPModel vinterutgåvan!

Här kommer du få ett test som hjälper dig väl in i det nya året tillsammans med ett horoskop, ett smaskigt recept och historien om Jill, som ska delta i TOPDance, men plötsligt står utan en danspartner!

Du får en guide hur du gör din egen snygga kalender samt idéer för hur du kan skapa fina lyckobringare till dom som du bryr dig om.

Självklart kommer du även kunna delta i en Modekaos-tävling, få rit-och designtips och mycket, mycket mer.

Mycket nöje!

Nästa tidning kommer ut den 13 februari 2021.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed