Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

I den nya TOPModel kan du få inspiration till snyggt hår, sommarens aktiviteter och de nyaste trenderna. Du får också tips till hur du kan dekorera dina spännen: t.o.m. de tråkigaste hårnålarna kan piffas upp när du har sett vad som finns med i TOPModel tidningen.
I TOPModels teckningsskolan kan du även lära dig att rita flätor och du kan delta i Modekaos tävlingen med en av dina tjusiga design. Denna gången behöver Hayden din hjälp med en outfit till djungeln!
Läs också historian om Nadja, Fergie och Mijus semester som utvecklar sig annorlunda än förväntat. Spela det roliga sommarspelet med dina vänner och testa dig själv i ett sol-och badtypsquiz.
Kort sagt: se fram emot den nya TOPModel tidningen!

Nästa tidning kommer ut den 6 augusti 2020.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed