Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

Ny TOPModel-tidning ute nu!
I den nya TOPModel-tidningen får vi läsa om hur det går när Jill ska plåtas tillsammans med hästar och om hur hon övervinner sin rädsla. En fin XXL-poster på samma tema medföljer! Dessutom har vi som vanligt fyllt tidningen med massor med kul pyssel och kreativa tips! Lär dig t.ex om hur du designar en drömklänning och pysslar fina tofsar och smyckesaskar! Och missa inte Mijus superbra fototips! Hoppas du får det riktigt kul med din nya tidning!or, ett kompistest och mycket, mycket mer.
Vi önskar dig en riktigt trevlig läsning!

Nästa tidning kommer ut den 11 juni 2020.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed