Nytt TOPModel Magasin

Nu är det senaste numret av TOPModel tidningen ute i butikerna.

Nu avslöjas det äntligen!
Årets TOPModel 2018 är …
… en superhärlig TOPModel-tjej!
Vem det är får du reda på i årets första utgåva av TOPModel tidningen :0)
Här kan du också hjälpa stjärndesignern Nuno Nanini med att designa klänningen med stort K, ta reda på hur det går med med Jenny nu när hon har flyttat från Liv och Janet samt få bra idéer till fina Alla-Hjärtans-Dag presenter som du kan ge till både till dina vänner och din flamma.
Du får dessutom en jätteplansch, teckningssidor, tävlingar och mycket, mycket mer.

 


Nästa tidning kommer ut den 9 april 2019.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

 

Comments are closed