Nytt TOPModel Magasin

Nu är det senaste numret av TOPModel tidningen ute i butikerna.

Vet du hur man ritar Manga? Om inte, så kan du lära dig det i teckningsskolan. Du kan också lära dig hur du kan sy en söt liten maskot till dig själv eller en kompis.
I den nya TOPModel tidningen får du TOPModellernas egna favoritbilder och du får reda på vart Louise ska ta vägen! Hennes föräldrar har nämligen gett henne ett presentkort till en hemlig destination!
Dessutom kan du testa dig själv i vårt stora vintertest, du kan rösta på årets TOPModel 2018, få en överblick över det nya året med den snygga kalendern och dekorera dina saker och ting med de 111 neonklistermärkena som följer med i den här utgåvan. Se fram emot 52 sidor med massor av kreativa idéer, avkoppling  och nöje!

 

Nästa tidning kommer ut den 14 februari 2019.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed