Glow in the dark!


Glow in the dark! Er det en pute? Er det en kosebamse? Det er begge deler!

Ta godt imot Ylvi Swoppies, som gleder seg til å møte deg og være din nye, beste kosevenn.

Ylvi Swoppies har myke former, mega myk plysj og et superluftig fyll, men allikevel god nok fylde til å kunne stå av seg selv, og er i et materiale som gjør at de alltid går tilbake til sin opprinnelige form.

Når mørket faller på, blir det enda koseligere; for da lyser for eksempel ansiktet deres, ørene og spesielle applikasjoner (innvendig) opp i mørket.

Ylvi Swoppies kommer i fem forskjellige dyre- og fargevarianter: rosa kanin, hvit katt, lilla koala, turkis bjørn samt en rev i korallfarge, og de fås også i to forskjellige størrelser – en herlig søt, mindre plysj på 20 cm til å kose med, og ta med seg og en dekorativ, stor plysj på 30 cm å kose og lene seg mot.

Comments are closed