Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa liikutaan jo syksyisissä ja talvisissa tunnelmissa! Askartele julisteesta hieno adventtikalenteri, herkuttele itse tehdyllä pitsalla ja opettele piirtämään huikeita kuvioita myssyihin piirustuskoulun selkeillä ohjeilla. TOPModel Christy on lähdössä alpakkavaellukselle ja kaipaa lukijoilta apua asun valintaan. Sarjakuvassa Candyn ja Jonin tapaaminen ei suju aivan mutkitta…

Nyt on myös aika valita Vuoden 2023 TOPModel. Muista äänestää suosikkiasi!

Hauskoja hetkiä uusimman TOPModel-lehden parissa!

Seuraava numero ilmestyy 20.12.2023.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed