Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa suunnataan katse syksyä kohti. Jill esittelee uusimmat trendit. Hayden ja Malia kokevat kummia Marrakeshin torilla Marokossa. Asuuko lampussa todellakin henki? Se selviää sarjakuvasta!

Testaa, millainen välitunnin viettäjä olet ja luo kirjoituspöydällesi kivoja TOPModel-koristeita. Piirustuskoulussa opit piirtämään suloisia lemmikkejä! Sen jälkeen voittekin pelata jännittävää TOPModel-peliä. Kuka ehtii ensimmäisenä lentokentälle Lontoossa?

Seuraava numero ilmestyy 25.10.2023.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed