Uusi TOPModel-lehti

ilmestynyt!

TOPModelin uusimman numeron sarjakuvassa Fergie, Candy ja Christy joutuvat suuren haasteen eteen! Heidän nykyinen asuintalonsa puretaan, joten he joutuvat muuttamaan. Liv puolestaan tekee suuren päätöksen ja vaihtaa alaa – mutta mihin?

Lue, miten voit auttaa maapalloa syömällä! Piirustuskoulussa ollaan tulisissa ja satumaisissa tunnelmissa! Stylecheck perehtyy tähtien värikkäisiin asuihin. Lisäksi saat ihania keväisiä askarteluvinkkejä! Muista lukea myös horoskooppi ja osallistua kilpailuihin!

Seuraava numero ilmestyy 21.06.2023.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed