Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa selviää, kuka on vuoden 2022 TOPModel sekä muiden mallien sijoitukset äänestyksessä!

Testaa, mikä on salainen kykysi ja lue, miten voit auttaa maapalloa tekemällä viisaita valintoja vaatteiden suhteen. Jos pidät naamiaisista, tee se itse -vinkkimme ovat kuin sinua varten! Voit muuntautua ihanaksi prinsessaksi tai villiksi leopardiksi!

Tuttuun tapaan mukana on myös piirustuskilpailu, horoskooppi ja inspiroiva piirustuskoulu.

Seuraava numero ilmestyy 19.04.2023.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed