Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa käännetään katse uuteen vuoteen 2023. Luvassa on jännittävä vuosihoroskooppi sekä kivoja pikku viestilappusia, joita voit lahjoittaa ystävillesi. Hieno kalenterijuliste auttaa sinua tulevan vuoden suunnittelussa!

Moni odottaa lunta talveksi, niin myös Liv hoitolapsineen. Onneksi Lexyllä riittää ideoita… Lue sarjakuvasta, millaisia! Piirustuskoulussa opit loihtimaan satumaisen kauniin jääprinsessa-asun. Muista myös osallistua Muotikaaos-kisaan ja ratkaista visainen palkintokilpailutehtävä.

Seuraava numero ilmestyy 15.02.2023.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed