Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa on hurjaa halloweentunnelmaa! Voit askarrella hienoja koristeita omiin halloweenjuhliisi ja opetella piirtämään Dia de los Muertos -kasvomaalauksia. Entä millaisen hirviönimen syntymäkuukautesi ja nimesi ensimmäinen kirjain tuottavat?
Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoden 2022 TOPModelin valintaan – osallistu äänestykseen!
Lue myös, miten Mijulle käy, kun hän innostuu laulamaan!

Seuraava numero ilmestyy 14.12.2022.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed