Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmasta numerosta löydät runsaasti askarteluvinkkejä, joiden ansiosta kouluun paluu tuntuu suorastaan hauskalta! Horoskoopin yhteydessä saat kätevän, juuri sinulle sopivan opiskeluvinkin. Piirustuskoulun aiheena ovat eläinkuviot ja luvassa on myös extrapaljon tehtäviä!

Sarjakuvassa TOPModelit osallistuvat Mallien MM-kilpailuihin. Kuinka heidän mahtaa käydä? Entä mitä ihmettä Annyn hevostilalla tapahtuu? Pystyykö Louise auttamaan tallinpitäjää?

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

Uusimmasta TOPModel-lehdestä löydät paljon ihanan kesäisiä tarroja, inspiraatiota hienoon kesäkampaukseen, kesän horoskoopit, piirustuspohjia ja tietysti mielenkiintoisen TOPModel-sarjakuvan. Saat myös vinkkejä kankaiden batiikkivärjäykseen ja piirustuskoulussa opit, miten voit luoda piirustuksiisi batiikkiefektin. Mukana on myös suuri juliste, kilpailuja ja paljon muuta!

Iloisia kesälukuhetkiä TOPModelin seurassa!

Seuraava numero ilmestyy 19.10.2022.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed