Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!


Uusimmasta TOPModel-lehdestä löydät paljon ihanan kesäisiä tarroja, inspiraatiota hienoon kesäkampaukseen, kesän horoskoopit, piirustuspohjia ja tietysti mielenkiintoisen TOPModel-sarjakuvan. Saat myös vinkkejä kankaiden batiikkivärjäykseen ja piirustuskoulussa opit, miten voit luoda piirustuksiisi batiikkiefektin. Mukana on myös suuri juliste, kilpailuja ja paljon muuta!

Iloisia kesälukuhetkiä TOPModelin seurassa!

Seuraava numero ilmestyy 24.08.2022.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed