Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!


Kevät saa monet innostumaan sisustuksen uusimisesta. Niin myös TOPModel Janetin, joka sisustaa oman huoneensa kokonaan uuteen uskoon. Sinäkin voit uudistaa omaa huonettasi samanlaisilla koristeilla kuin Janet! Nappaa kätevät askarteluohjeet käyttöön.

Piirustuskoulussa opit piirtämään maailman suloisimman oloasun, yksisarvishaalarit akvarellivärjäyksellä. Jos kaipaat lisää puuhaa, ratkaise palkintotehtävä ja muut kivat tehtävät.

Sarjakuvassa Lexy luulee näkevänsä harhoja uppouduttuaan toimintaelokuvan pyörteisiin…

Tämän kaiken lisäksi luvassa on jälleen testi ja horoskooppi ja paljon muuta kivaa luettavaa!

Seuraava numero ilmestyy 22.06.2022.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed