Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin tuoreimmassa numerossa on jo ripaus joulun tunnelmaa adventtikalenterin askarteluohjeen muodossa. Piirustuskoulussa kerrataan piirtämisen perusasioita, ota vinkit talteen ja luo eloa töihisi! Vinkkejä voit hyödyntää vaikkapa osallistumalla Muotikaaos-piirustuskilpailuun, jossa June kaipaa sopivaa asua leipomisohjelmaan.

Tuttuun tapaan lehdestä löytyy jälleen horoskooppi, kivoja tehtäviä ja testejä. Lisäksi on jälleen vuotuisen Vuoden TOPModel -äänestyksen aika. 

Seuraava numero ilmestyy 15.12.2021.

 

TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed