Uusi TOPModel-lehti

Nyt on tarjolla uutta ja innostavaa luettavaa!

Uusimmasta TOPModel-lehdestä löydät muun muassa:

170 tarraa, 4 piirustuspohjaa, 1 XXL-julisteen ja 52 sivua hauskaa ja luovaa TOPModel-sisältöä.

Saa ideoita, joiden avulla lisäät luovuutta koulupäivään, lue horoskooppisi, tee testejä, tutustu uusimpaan muotiin, opi piirtämään pieniä söpöjä hahmoja, suunnittele asu Christylle, näe upeat voittaja-asut ja paljon, paljon muuta.

Tästä voi iloita jo etukäteen!

Löydät lehden lähimmästä lehtikioskista, tai sieltä, mistä normaalisti ostat viikko-  ja aikakausilehtiä.

Seuraava numero ilmestyy 20.10.2021.

 

TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed