Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt! 

TOPModelin uusimmassa numerossa on teemana uni. Saat lehden mukana oman unipäiväkirjan, jossa on mielenkiintoista tietoa ja paljon tilaa omille unimuistiinpanoille. Testissä selviää, millainen unityyppi olet!

TOPModel Lexy matkustaa sisarensa Sandyn luokse Los Angelesiin ja sarjakuvassa Hayden joutuu pulaan hukattuaan kännykkänsä… luvassa on siis jännittäviä hetkiä!

Piirustuskoulu, askarteluohjeet sekä piirustuskilpailu Louisen muotikaaos vievät lukijat baletin kiehtovaan maailmaan.

 

Seuraava numero ilmestyy 30.06.2021.

 

TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed