Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt! 

Uusimmasta TOPModelin numerosta selviää, kuka valittiin vuoden 2020 TOPModeliksi! Miten mallit valmistautuivat jännittävään palkinnonjakotilaisuuteen? Ehtivätkö kaikki ajoissa paikalle?
Leipureille on luvassa herkullisia hetkiä, kun Liv paljastaa isoäitinsä kakkutikkarireseptin – joka muuten pelastaa Livin pulasta sarjakuvassakin. Koulunkäynti muuttuu hauskemmaksi, kun tuunaat oman työpöytäsi TOPModelien ohjeilla! Ota talteen myös ystävänpäivään sopivat vinkit!
Tuttuun tapaan mukana on taas horoskooppi, piirustuskoulu, kuukauden designer sekä Muotikaaos-kilpailu.

 

Seuraava numero ilmestyy 21.04.2021.

 

TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed