Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt! 

Uusi vuosi lähestyy – tuoreimmassa TOPModelin numerossa luodaan katsaus vuoteen 2020, mutta muuten katse on vahvasti kohti tulevaisuutta! Kuinka Fergie ja Jill onnistuvat uudenvuodenlupaustensa pitämisessä? Se selviää sarjakuvasta! Horoskooppi ja testi paljastavat, millainen ensi vuosi sinulla on luvassa.

Lehden mukana on jälleen piirustuspohjia ja havainnollisia piirustusohjeita. Askartele itsellesi kalenteri tuleville vuosille ja kurkista Janetin korulippaaseen! Sokerina pohjalla: Junen parhaat reseptit!

Seuraava numero ilmestyy 19.02.2021.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed