Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt! 

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

 Kaksossisaret June ja Jill saavat ranskanbulldogginpentunsa Chocolaten ja Cookien viimein kotiin. Myös Janet ja Liv ovat uusista tulokkaista innoissaan. Uudessa sarjassa pääset tutustumaan tarkemmin Nyelaan, Louiseen ja Talitaan.

Tämän TOPModel -numeron teemana on avaruus! Askarteluohjeilla voit loihtia galaktista tunnelmaa omaan huoneeseesi ja piirustuskoulussa opitaan piirtämään ja askartelemaan hieno avaruusaiheinen asu. Stylecheckin mallit ja näyttelijätkin kimaltavat mitä mielikuvituksellisimmissa asuissa! Luvassa on tuttuun tapaan hauska testi, horoskooppi ja muotikaaos-kilpailu sekä visa!

Seuraava numero ilmestyy 14.10.2020.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed