Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt! 

Näin me asumme -sarjassa pääset kurkistamaan Madame Magican salaperäisiin vankkureihin. Janet ja Liv järjestävät entiselle kämppäkaverilleen Jennylle jymy-yllätyksen matkustamalla Havaijille. Kaksossisaret June ja Jill ovat valinneet itselleen koiranpennut…
Tämän ja paljon muuta voit lukea TOPModelin sivuilta! Luvassa on tietysti myös piirustuskoulun käteviä vinkkejä, hauska testi, horoskooppi ja muotikaaos-kilpailu, jossa tehtävänäsi on suunnitella viidakkohenkinen asu Haydenille. Tee se itse -vinkeillä loihdit ihania hiuskoruja!

Seuraava numero ilmestyy 12.8.2020.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed