Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero ilmestyy 19.2.2020.

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!
Nyt selviää Vuoden TOPModel 2019! Eniten ääniä sai yllätysnimi, tuore TOPModel June! Palkintojenjakotilaisuus oli kaikille ikimuistoinen kokemus – se järjestettiin supersuositun Us 7 -poikabändin konsertissa!
Piirustuskoulussa taiteillaan vesiväreillä ja askarteluohjeilla loihdit tuossa tuokiossa uutta ilmettä omaan huoneeseesi. Tee se itse -kauneusvinkeillä hellit talven koettelemia hiuksiasi! Tuttuun tapaan mukana ovat myös muotikaaoksen voittajat, visa upeine palkintoineen ja Kuukauden suunnittelija.

Seuraava numero ilmestyy 16.4.2020.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed