Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero ilmestyy 16.10.2019.

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!
Halloweenin aikaan aaveet, haamut ja kummitukset valtaavat maailman! Askartele hyytävän upeita koristeita syksyn juhliisi ja meikkaa itsesi vaikka velhoksi! Janet, Lexy ja Liv kohtaavat juhlissa herrasmiesvampyyrin! Hayden tarvitsee hämähäkkiaiheisen asun juhliin, ja sinä voit suunnitella sen hänelle!
Tässä numerossa TOPModelit Talita, Nyela ja Louise esittelevät kotinsa. Mukana on tuttuun tapaan piirustuskoulu, (kauhu)horoskooppi, upea juliste ja paljon muuta!

Seuraava numero ilmestyy 18.12.2019.

 

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed