Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero ilmestyy 19.06.2019.

TOPModelin uusi upea numero on vihdoin kaupoissa!
Rakastatko sinäkin kesää ja kaikkia kesällä tapahtuvia ihania juhlia? TOPModel-lehden uusimmasta numerosta saat paljon ideoita siihen, mitä koristeita ja naposteltavia voisit tehdä kaikkien aikojen kesäjuhliin.
TOPModel-tytöillä Livillä ja Janetilla on uusi kämppis, mutta hän vaikuttaa aivan eri ihmiseltä verrattuna siihen, mitä hän oli ennen asuntoon muuttamista. Mutta millä tavalla? Voit lukea lisää TOPModel-lehdestä nro. 3!
Lehden sivuilta löydät tietysti myös suunnittelusivuja, horoskoopin, upean XXL-keräilyjulisteen osan 3, paljon tarroja, tähtitestin ja paljon paljon muuta.
Mukavia hetkiä kesäisen raikkaan TOPModel-lehden parissa!

 

 

Seuraava numero ilmestyy 14.08.2019.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed