Uusi TOPModel-lehti

 

TOPModelin uusi numero ilmestyy 17.04.2019.

TOPModel Jennyn muutettua pois Livin ja Janetin on etsittävä uusi kämppäkaveri. Keneen lukuisista hakijoista valinta osuukaan? Se selviää nyt! Candy viettää vapaapäivänsä koiransa Princen kanssa – ja jos haluat, voit askarrella itsellesi ikioman Princen!
Piirustuskoulussa liikutaan tällä kerralla avaruudessa! Opit loihtimaan hohtavia ja galaktisen upeita asuja! Tuttuun tapaan mukana ovat myös horoskooppi, jännittävä visa upeine palkintoineen ja Kuukauden suunnittelija. Muista ottaa talteen jättikokoisen keräilyjulisteen toinen osa!

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed