Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!
Nyt selviää Vuoden TOPModel 2018! Eniten ääniä sai kaoottisuudestaan tunnettu Lexy! Eikä palkintojenjakotilaisuuskaan sujunut täysin kommelluksitta… TOPModel Jenny hyvästelee ystävänsä ja aloittaa uuden elämän poikaystävänsä, tatuoija Boy McFancyn kanssa.
Piirustuskoulussa tähtisuunnittelija Nuno Nanini neuvoo, kuinka valoja ja varjoja loihditaan. Lisäksi voit leipoa TOPModelien ohjeilla makeita yllätyksiä niille, joista pidät. Tuttuun tapaan mukana ovat myös muotikaaoksen voittajat, visa upeine palkintoineen ja Kuukauden suunnittelija.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed