Uusi TOPModel-lehti

Tiedätkö miten suunnitella asukokonaisuuksia mangatyyliin? Jos et, voit nyt oppia sen piirustuskoulusta! Opit myös tekemään supersuloiset maskotit itsellesi ja ystävillesi.

Uusimmassa TOPModel-lehdessä pääset kurkkaamaan miltä TOPModel-tyttöjen suosikkikuvat kuluneelta vuodelta oikein näyttävät ja saat vihdoinkin selville minne Louisen yllätysmatka suuntautuu. Hänen äitinsä ja isänsä antoivat hänelle nimittäin lahjaksi matkan, jonka määränpää oli salainen!
Tämän lisäksi voit testata mikä tekee sinut onnelliseksi talven kylmyyden keskellä, äänestää kenen kuuluisi olla vuoden 2018 TOPModel sekä saat upean XXL-kalenterin ja 111 hohtavaa neontarraa. Nauti TOPModel-lehden 52:sta sivusta, jotka ovat täynnä luovia ideoita ja hauskaa tekemistä!


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed