Uusi TOPModel-lehti

Uusin TOPModel-lehti on nyt kaupoissa!

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!
Saat lehden mukana tuttuun tapaan 250 Bonus Fashion Creditsiä, joita voit käyttää shoppailuun ja vaatekaappisi täydentämiseen täällä osoitteessa www.top-model.biz. Askartele hauska bestisviestivihko – materiaalia siihen saat tämän lehden mukana! Piirustuskoulussa opetellaan piirtämään eläinkuvioita, ja keittiön puolella valmistuu näppärästi herkullista ja terveellistä jäätelöä. Uudessa sarjassa pääset tutustumaan kaikkiin TOPModeleihin tarkemmin: ensimmäisenä vuorossa ovat Hayden ja Lexy.

Lue myös kuinka Hayden pelastaa Nuno Naninin muotinäytöksen. Entä miksi Anny kutsuu Louisen tallille keskellä yötä? Lukijamallimme Sofia esittelee upeaa koulumuotia. Lehdestä löytyy lisäksi horoskooppi, iso juliste, Muotikaaoksen voittajat ja paljon muuta.

 

Comments are closed