Lisa & Lena “J1MO71”

Don’t just dream it – do it!

Efter dette motto lever Musical.ly/TikTok stjernerne Lisa & Lena deres liv.
Og deres motto er netop en af grundene til, at alle elsker dem:
30 millioner har set deres klip på danse- og playback appen Musical.ly/TikTok, mens tvillingerne har omkring 14 millioner følgere på Instagram. Lisa & Lena har fans over hele verden, men er nok mest kendte i Amerika og Europa.

Med deres fashion label ”J1MO71” har pigerne udlevet deres egen drøm: Pigerne har designet mode siden deres tidlige barndom og til dette har de blandt andet brugt deres TOPModel farvebøger som inspiration og som har været med til at øge deres interesse og ekspertise indenfor mode, farver og former.

Lisa & Lena har udviklet deres mode kollektion J1MO71 i deres egen særprægede stil: de har blandet sporty look med ”tøsede” farver og cool logoer. Deres muntre livsglæde og entusiasme for mode skinner tydeligt igennem, når man ser på alle de trendy detaljer, der gør hvert stykke til en meget speciel genstand.
Denne særlige stil kan også ses i produktudvalget by Depesche: Cool og trendy skole- og skriveartikler samt farverige papirvarer inkl. designbogen med Lisa & Lena, der kan hjælpe deres fans med at udvikle deres design-færdigheder og være kreative, som TOPModel bøgerne hjalp de berømte tvillinger.

Don’t just dream it – do it!

Mere Lisa & Lena “J1MO71”:

Sociale medier
» Besøg Lisa & Lena på TikTok her: TikTok
» Besøg Lisa & Lena på Instagram her: Instagram
» Besøg Lisa & Lena på YouTube her: YouTube

Produkter

Forhandlere
»
Find nærmeste forhandler her!

Comments are closed