Nyt TOPModel ude nu

Det nyeste nummer af TOPModel er ude!

I denne udgave er vi gået i den hyggeligste efterårs- og vinterstemning! Se hvordan du kan lave en fantastisk adventskalender af en plakat, forkæl dig selv med hjemmelavet pizza og lær at tegne flotte mønstre til huer  i tegneskolen. TOPModel Christy skal på alpakavandring og har brug for læsernes hjælp til at vælge outfit. I tegneserien går mødet mellem Candy og Jon ikke helt som planlagt… Nu er det også tid til at vælge årets TOPModel 2023. Glem ikke at stemme på din favorit!Rigtig god fornøjelse med det nye TOPModel magasin!

Næste nummer udkommer den 14. december 2023.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed