Nyt TOPModel ude nu

Det nyeste nummer af TOPModel er ude!

I dette tilbage-til-skole-nummer af TOPModel kan du og din BFF teste hinanden i den store BFF-test. Magasinet er også fyldt med masser af lækre gør-det-selv-idéer, der gør dig klar til skolestart, som fx hvordan du laver et smart penalhus af en chipsbeholder. Eller et farverigt bogmærke ved hjælp af en lineal og akrylmaling. I bladet finder du også fem tips til at få en god start på dagen. Du kommer også til at følge Hayden og Malia, når de får en meget speciel oplevelse i Marrakech i Marokko. Bladet kommer desuden med et sjovt TOPModel spil, som du og dine venner kan spille igen og igen 😊

Rigtig god fornøjelse med det nye TOPModel magasin!

Næste nummer udkommer den 19. oktober 2023.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed