Nyt TOPModel ude nu

Det nyeste nummer af TOPModel er ude!

I dette nummer af TOPModel står Fergie, Candy og Christy over for en stor udfordring! Deres nuværende lejlighedskompleks skal rives ned, så de skal flytte. Liv derimod tager en stor beslutning og springer ud i et nyt eventyr – men hvilket?


Du kan også læse om bæredygtig lykke, hvordan du kan hjælpe jorden ved at spise klimaklogt!
Tegneskolen byder på ild, flammer og magiske fabeldyr og du kan se, hvordan Christy får et flammende nyt look. I Stylecheck vises stjernernes farverige outfits. Derudover kan du i magasinet finde skønne forårs gør-det-selv tips, sjovt horoskop, quiz og tests, konkurrencer, en flot dørplakat, 60 stickers og meget mere.


God fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 15. juni 2023.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed