Nyt TOPModel ude nu

Det nyeste nummer af TOPModel er ude!

I dette nummer af TOPModel vender vi blikket mod det nye år 2023. Du får et spændende årshoroskop og fine små sedler med nytårsbudskaber, som du kan give til dine venner. Du får også en stor og flot kalenderplakat, som kan hjælpe dig med at planlægge det kommende år! Som ekstra er der flotte neglestickers, så du kan dekorere dine negle fint til årets fester – eller bare til at pifte dit hverdagsoutfit op.
Mange venter på sne til vinteren, det samme gør Liv og de børn, hun passer, men sneen lader vente på sig. Heldigvis har Lexy masser af ideer… Læs hvilke i tegneserien og lær, hvordan du selv kan fremtrylle sne… I tegneskolen lærer du at fremtrylle et glitrende isprinsesse outfit. Husk også, at du kan deltage i konkurrencer om at vinde flotte præmier.

God fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 9. februar 2023.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed