Nyt TOPModel ude nu

Så er der nyt nummer af TOPModel Magasinet på gaden!

I dette nummer besøger tvillingerne June og Jill en udstilling med isskulpturer, men der opstår en akavet situation, da June tager selfies. Det er heller ikke let for Miju, da Nyela og Malia beder hende om at skøjte med dem i TOPModel serien.

Horoskopet forudsiger, hvordan det nye år 2022 bliver og afslører din superkraft. Der er også to sjove tests, tip til at lave populært macramé-håndværk og konkurrencer, hvor du kan vinde skønne TOPModel-præmier!

Kort sagt, der er masser at glæde dig til i det nyeste TOPModel blad!!

Rigtig god fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 10. februar 2022.

 

TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed