Nyt TOPModel ude nu

Så er der nyt nummer af TOPModel Magasinet på gaden!

Vil du have ideer til sjove øvelser, og vil du gerne finde ud af, hvordan du laver en regnbuefarvet smoothie? Vil du også gerne lære at tegne en ballerina eller forstå dine drømme? Måske du mere er til en quiz eller sjove vittigheder og en god historie?
Uanset hvad så er der noget for dig i det kommende TOPModel blad.

Du kan roligt glæde dig til 52 inspirerende sider, tegnesider, en plakat og en drømmebog.

 

Næste nummer udkommer den 17. juni 2021

 

TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed