Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

I det nyeste TOPModel blad finder du ud af, hvem der bliver kåret til årets TOPModel 2020!
Du får selvfølgelig også en god historie med vores TOPModeller, den nyeste mode, konkurrencer, ideer til hvordan du kan lave sjove vedhæng til dine blyanter og nøgleringe med bogstaver. Du får tip til at lave dine egne blyantholdere, flotte bogmærker, en sød hjerteæske + en lækker opskrift på popcakes og meget, meget mere.

Kort sagt, der er masser at glæde sig over i det nyeste TOPModel blad!!

 

Næste nummer udkommer den 15. april 2021

 

TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed