Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

Glæd dig til det store TOPModel vinternummer!
Her får du en test, der hjælper dig godt på vej ind i det nye år, sammen med et horoskop, en lækker opskrift og historien om Jill, der skal deltage i TOPDance, men pludselig står uden en dansepartner!
Du får en guide til at lave din egen flotte kalender + ideer til hvordan du laver fine lykkebringere, til dem du holder af.
Du kan selvfølgelig også deltage i en Modekaos konkurrence, få tegnetips og meget, meget mere.
God fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 13. februar 2021.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed