Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

Det er blevet forår!
I det nye TOPModel hjælper vi dig ud af vintermørket.
Du får ideer til forårsflotte smykker, du selv kan lave, og forslag til dit forårs outfit. Men der er selvfølgelig også en god historie, du kan hygge dig med, sjove opgaver, konkurrencer, horoskop og en typetest. Du får desuden en gave, du kan bruge til mors dag, tegnesider til dine egne smarte design og tips til at tage flotte billeder med din telefon!
God fornøjelse med det nye TOPModel blad.

Næste nummer udkommer 11. juni 2020.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed