Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

Nu afsløres det endelig! Årets TOPModel 2018 er …
en super skøn TOPModel! Hvem det er, finder du ud af i årets første udgave af TOPModel bladet!:0)
Her kan du også hjælpe stjernedesigner Nuno Nanini med at designe kjolen med stort K, finde ud af hvordan det går med Jenny, nu hvor hun er flyttet fra Liv og Janet, og få gode ideer til fine Valentinsgaver, som kan bruges til både veninder og kærester.
Du får også en kæmpeplakat, tegnesider, konkurrencer og meget, meget mere.

 

Næste nummer udkommer 11. april 2019.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed