Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

Nu er det nyeste TOPModel blad i butikkerne. I TOPModel får du masser af sjove opgaver, BFF og modetest, horoskoper, konkurrencer, 150 neonklistermærker, modelskabeloner og en xxl plakat!
Du kan også blive inspireret til søde sommerfrisurer, flotte design i tegneskolen og den nyeste mode. Måske du vil hjælpe Hayden til at vælge hvad hun skal have på på stranden? Eller måske du bare har lyst til at se, hvad der sker for Christy, da hun tager til koncert og ender med at møde en helt uventet person?!
Der er kort sagt masser af underholdning til dig i det nyeste TOPModel blad.

Næste nummer udkommer 9. august.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed